Germania Cube Salontafel

Germania Cube Salontafel
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze bijzonder salontafel is echt middelpunt en blikvanger in je woonkamer. De Salontafel Cube is ontworpen en geproduceerd door het meubelmerk Germania. Het woonkamer meubel is uitgevoerd in kwalitatieve materialen en voldoet aan alle kwaliteitsnormen.

Het tafelblad van de vierkante salontafel is volledig uitgevoerd in mat wit. De poten zijn juist weer uitgevoerd in gehard onbreekbaar veiligheidsglas. De manier waarop de poten zijn vormgegeven en verwerkt zijn in het tafelblad is zeer uniek. Daarom is deze mat witte salontafel een aanwinst voor iedere woonkamer. Eigenlijk heeft deze vierkante salontafel geen toevoegingen meer nodig, hoogstens een praktische hanglamp.

Bruto gewicht36 kg.
KleurWit
MateriaalMDF hout, Veiligheidsglas
Breedte80 cm.
Diepte80 cm.
Hoogte45 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!