Germania Cube Opbergkast Medium

Germania Cube Opbergkast Medium
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze leuke opbergkast heeft een speels en modern ontwerp dat direct opvalt. De Opbergkast Cube Medium is met veel passie ontworpen door het bekende meubelmerk Germania. Het woonkamer meubel behoort tot de Cube serie en is volledig uitgevoerd in kwalitatieve materialen.

De Opbergkast Cube Medium heeft drie planken die uitgevoerd zijn in hout en perfect afgewerkt met mat witte lak. De zijkanten van de moderne opbergkast zijn uitgevoerd in gehard onbreekbaar veiligheidsglas. Gebruik de opbergkast als boekenkast of vitrinekast. In ieder geval zal deze mat witte opbergkast je woonkamer helemaal opfleuren. Een bijzonder meubel dat direct je aandacht trekt.

Bruto gewicht51 kg.
KleurWit
MateriaalVolledig MDF hout, Veiligheidsglas
Breedte100 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte95 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!