Germania Cube Dressoir Small

Germania Cube Dressoir Small
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit leuke dressoir zal je echt verbazen. Het Dressoir Cube Small is praktisch, stijlvol en biedt opbergruimte maar ook ruimte om woonaccessoires neer te zetten. Dankzij het compacte ontwerp is dit dressoir overal te plaatsen en fleur je je woonkamer helemaal op.

Het Dressoir Cube Small is ontworpen door het meubelmerk Germania. Dit woonkamer meubel is volledig mat wit uitgevoerd. De zijkanten zijn uitgevoerd in gehard onbreekbaar veiligheidsglas waardoor het dressoir een moderne uitstraling heeft. Ook is het Dressoir Cube Small uitgerust met led-verlichting die je van kleur kunt veranderen en kunt bedienen dankzij de afstandsbediening.

Bruto gewicht60 kg.
KleurWit
MateriaalVolledig MDF hout, Veiligheidsglas, RGB LED verlichting met afstandsbediening
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!