Germania Cube Dressoir Medium

Germania Cube Dressoir Medium
€ 769,00

of per maand vanaf € 16,84

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Dressoir Cube Medium is een zeer speciaal meubel. Het dressoir is ontworpen in strakke lijnen en uitgevoerd in mat wit en glas. Het woonkamer meubel behoort tot de Cube serie van het meubelmerk Germania en is uitgevoerd in mat wit en gehard onbreekbaar veiligheidsglas.

Dit mat witte dressoir is uitgerust met een deurtje waarachter je een legplank vind en drie lades. Dankzij een soft-close-systeem in de lades is dit dressoir vriendelijk in gebruik. Het Dressoir Cube Medium is extra bijzonder dankzij de geïntegreerde led-verlichting. Deze verlichting kun je bovendien bedienen en van kleur veranderen met de bijgeleverde afstandsbediening.

Bruto gewicht80 kg.
KleurWit
MateriaalVolledig MDF hout, Veiligheidsglas, RGB LED verlichting met afstandsbediening
Breedte150 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte85 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!