Germania Cube Dressoir Large

Germania Cube Dressoir Large
€ 869,00

of per maand vanaf € 19,03

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit stijlvolle dressoir is oprecht een echte blikvanger in je woonkamer. Het dressoir tovert mat wit en glas om tot een stijlvol geheel. Dit mat witte dressoir is ontworpen door het meubelmerk Germania en uitgevoerd in uitsluitend kwalitatieve materialen.

Het Dressoir Cube Large is uitgerust met twee deuren met twee legplanken en drie lades. De lades zijn uitgerust met een soft-close systeem waardoor het mat witte dressoir gebruiksvriendelijk is. De glazen zijkanten van het Dressoir Cube Large zijn uitgevoerd in onbreekbaar gehad veiligheidsglas. Ook is het mat witte dressoir uitgerust met RGB LED-verlichting die middels een afstandsbediening kunt regelen.

Bruto gewicht101.2 kg.
KleurWit
MateriaalVolledig MDF hout, Veiligheidsglas, RGB LED verlichting met afstandsbediening
Breedte200 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte85 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!