Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Cool Set S Wandmeubel

Germania Cool Set S Wandmeubel
€ 929,00

of per maand vanaf € 20,35

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als je houdt van een stijlvol zwarte ontwerp in je woonkamer is de woonkamer set Cool small van Germania de perfecte beslissing om je individuele smaak te uiten. Het zwart wordt verzacht door de opvallende reling handgrepen in chroom en glas op de fronten van de vitrinekast met stijlvolle LED-verlichting.

Het fijne MDF materiaal gecombineerd met kwalitatief geperst hout en de hoogglans look van de fronten verhoogt de kwaliteit van deze originele woonkamer set. Deze set bestaat uit 6 meubels waaronder 1x wandkast, 1x vitrinekast, 2x TV meubel en 2x wandplank. De soft-closing systeem van alle deuren wordt bereikt met technisch hoogwaardige deur demping.

Extra afmeting informatie per element:

Afmeting TV meubel: B196, D55, H30 cm. (per stuk element: B98, D55, H30 cm.)
Afmeting wandkast: B34, D27, H98 cm.
Afmeting vitrinekast: B34, D27, H98 cm.
Afmeting wandplak (per stuk): B98, D17, H23 cm.

Bruto gewicht99 kg.
KleurHoogglans Zwart
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Veiligheidsglas , Verchroomd Staal
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!