Germania Colorado Kaptafel One

Germania Colorado Kaptafel One
€ 579,00

of per maand vanaf € 12,68

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De droom van elke vrouw, een gepersonaliseerde kaptafel. De Kaptafel Colorado One is ontworpen door het meubelmerk Germania en uitgevoerd in kwalitatieve materialen.

De Kaptafel Colorado One bestaat uit vier elementen namelijk een spiegel, een plank, een kast met een deur en een kast met drie lades. Houdt er rekening mee dat de kaptafel aan de muur gemonteerd moet worden. De fronten van de deur en lades is uitgevoerd in MDF hout en hoogglans of hout afgewerkt. De romp en plank zijn uitgevoerd in mat wit. Je kunt de Kaptafel Colorado One bestellen in diverse kleursamenstellingen.

Afmeting spiegelB89, D3, H54 cm.
Afmeting WandplankB90, D40, H12 cm.
Afmeting Kast rechtsB48, D40, H87 cm.
Afmeting Kast LinksB48, D40, H87 cm.
Bruto gewicht68 kg.
KleurMulti 201
Extra infoCombineer dit model met de overige Colorado serie meubels om je set compleet te maken
Garantie2 jaar garantie
MateriaalKwalitatief geperst hout korpus, MDF houten voorpanelen, Metalen handgrepen, Spiegel
Breedte186 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte153 cm.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!