Germania Colorado 3.0 Schoenenkast Medium

Germania Colorado 3.0 Schoenenkast Medium
€ 269,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een prachtige schoenenkast met veel opbergruimte. De Schoenenkast Colorado 3.0 Medium is eigenlijk onmisbaar voor iedereen die thuis wilt komen in een nette, opgeruimde en warme hal. De schoenenkast is ontworpen door het meubelmerk Germania.

De schoenenkast heeft drie klepdeuren welke in diverse kleuren te bestellen zijn. Bovendien zijn de klepdeuren uitgevoerd in MDF hout, voorzien van deurdempers en afgewerkt met een natuurlijke houstructuur. De klepdeuren van de Schoenenkast Colorado 3.0 Medium zijn tevens uitgerust met een metalen schoenenrekken voor twaalf paar schoenen en metalen handgrepen. Verder is de mat witte schoenenkast afgewerkt met beschermende ABS randen.

Bruto gewicht33 kg.
KleurMulti 201
GemonteerdNee
Breedte53 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte132 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!