Germania Colorado 3.0 Schoenenkast Large

Germania Colorado 3.0 Schoenenkast Large
€ 349,00

incl. BTW

Verzendklaar binnen: Niet meer leverbaar

Wordt verzonden als Klein pakket

Niet meer leverbaar

Een opgeruimde hal bereik je met deze grote schoenenkast van het meubelmerk Germania. De Schoenenkast Colorado 3.0 Large heeft een natuurlijke look en kan aangepast worden naar de kleuren die jij leuk vind!

De schoenenkast heeft vier klepdeuren met een speelse houtstructuur. Deze klepdeuren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, voorzien van deurdempers en gemaakt van MDF hout. Iedere klepdeur heeft een metalen schoenenrek waardoor de schoenenkast ruimte biedt aan zestien paar schoenen! Verder is de Schoenenkast Colorado 3.0 Large mat wit uitgevoerd en heeft het hal meubel beschermende ABS randen voor een langere levensduur.

Bruto gewicht43 kg.
KleurMulti 201
GemonteerdNee
Breedte53 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte174 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!