Germania Chicago Dressoir

Germania Chicago Dressoir
€ 799,00

of per maand vanaf € 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Chicago dressoir is een zeer functionele dressoir welke beschikt over voldoende opbergmogelijkheden. Zo beschikt dit dressoir over 2 deuren met legplanken welke naar keuze in hoogte versteld kunnen worden. Daarnaast beschikt het dressoir over 3 lades welke door middel van een soft closing systeem sluiten zoals de deur dat ook doet. Dit betekent tegelijkertijd een langere levensduur voor je dressoir omdat het in stijl sluit. 

De fabrikant heeft de meeste delen van dit dressoir gemaakt van MDF hout dat gelijk kwaliteit betekent. Verder is het dressoir volledig in Hoogglans gespoten en voorzien van een energie efficiente LED verlichting met afstandsbediening. Zo kan je in verschillende momenten het dressoir voorzien van LEd verlichting met andere kleuren.

Bruto gewicht82 kg.
KleurHoogglans Wit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMDF hout
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
Extra infoCombineer dit model met de overige Chicago serie meubels om je set compleet te maken

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!