Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Cargo Kantoorkast Beuken

Germania Cargo Kantoorkast Beuken
€ 529,00

of per maand vanaf € 11,59

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de Cargo Kantoorkast van het Duitse merk Germania creëer je ruimte voor je documenten archief in een klein home office of kantoor ruimte. Deze praktische, ruimtebesparende kantoormeubilair is een must have voor elk kantoor ruimte.

Kantoorkast Cargo is voorzien van een gemonteerde schuifkast voor het creëren van nog meer opslagruimte voor bestanden, naslagwerken en diverse werkmateriaal. Om de stevigheid te garanderen is Kantoorkast Cargo volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat stralend wit is afgewerkt. Cargo is verkrijgbaar in twee kleurvarianten, namelijk wit en de kleur beuken.

Bruto gewicht74 kg.
KleurBeuken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte114 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte204 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!