Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Cargo Boekenkast

Germania Cargo Boekenkast
€ 449,00

of per maand vanaf € 9,83

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de Cargo Boekenkast van het Duitse merk Germania is erg gebruiksvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Je kunt de boekenkast gebruiken als functioneel opbergmeubel maar ook als boekenkast. Deze praktische, ruimtebesparende kantoormeubilair is een must have voor elk kantoor ruimte.

Boekenkast Cargo is voorzien van een gemonteerde schuifkast voor het creëren van nog meer opslagruimte voor boeken, bestanden en diverse werkmateriaal. Om de stevigheid te garanderen is Boekenkast Cargo volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat stralend beuken is afgewerkt.

Bruto gewicht70 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout
Breedte114 cm.
Diepte65 cm.
Hoogte127 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!