Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Eethoekset Caracas Small

Eethoekset Caracas Small
€ 769,00

of per maand vanaf € 16,84

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze stijlvolle eethoekset is een echt blikvanger. De Eethoekset Caracas Small is ontworpen door het bekende Duitse meubelmerk Germania. Het meubel is uitgevoerd in uitsluitend hoogwaardige materialen wat een lange levensduur garandeert.

De eethoekset is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout. Het hout is perfect afgewerkt met een hoogglans witte lak. De combinatie van een strak ontwerp en hoogglans witte afwerking geeft de Eethoekset Caracas Small een moderne uitstraling. De eethoekset bestaat uit een tafel en uit twee banken. Eethoekset kan eventueel gecombineerd worden met de bijbehorende kussens (4 stuks).

Afmeting stoelB130, D35, H45 cm.
Bruto gewicht100
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout, PU lederen kussens
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!