Germania Calvi Wandkast Large

Germania Calvi Wandkast Large grijs
€ 329,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Boven je TV meubel, dressoir of bank: deze wandkast is multifunctioneel inzetbaar. De Wandkast Calvi Large is ideaal om meer ruimte te creëren als je op de grond geen plek meer hebt of om een saai muur te onderbreken.

De Wandkast Calvi Large dient aan de muur bevestigd te worden en heeft een klepdeur met gaspompveren. De klepdeur is gemakkelijk te openen dankzij een subtiel, massief houten handgreep. Het model is afgewerkt met melamine en ABS randen waardoor een lange levensduur is gegarandeerd. Je kunt deze wandkast het meubelmerk Germania bestellen in diverse kleuren en monteren in spiegelbeeld.

Bruto gewicht26 kg.
MateriaalKwalitatief geperst houten korpus met ABS randen, Massief houten handgrepen
Breedte140 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte40 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!