Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania California Spiegel

Germania California Spiegel
€ 139,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een hoge spiegel is perfect voor in je hal of slaapkamer. Zo kun je iedere morgen de perfecte outfit uitzoeken en ga je altijd netjes de deur uit. Deze passpiegel is ontworpen door het merk Germania en behoort bij de hal meubel serie California.

De Spiegel California kenmerkt zich door eenvoud en klasse. Het hoge model is vormgegeven met strakke lijnen en hoogwaardige materialen. De spiegel is eenvoudig op te hangen dankzij het onzichtbare ophangsysteem. Het spiegelglas is bevestigd op een plank die mat wit is afgewerkt. Deze afwerking versterkt de moderne look van de Spiegel California.

Bruto gewicht14 kg.
KleurWit
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte39 cm.
Diepte3 cm.
Hoogte197 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!