Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania California Halbank

Germania California Halbank
€ 179,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Halbank California van het meubelmerk Germania is door zijn afmetingen een functioneel meubel. Het ruime ontwerp biedt de mogelijkheid om spullen als sleutels en je paraplu in op te bergen.

Het front van de lade is afgewerkt met en stevige hoogglans witte laklaag. De Halbank California kan gebruikt worden om je schoenen aan te trekken en/of je schoenen op te bergen. Daarnaast is het halmeubel een echte blikvanger in je hal. Combineer de halbank met leuke woonaccessoires en je inrichting is compleet.

Bruto gewicht19 kg.
KleurHoogglans Wit
Extra infoCombineer Halkast Top met de overige Top serie meubels om je set compleet te maken
GemonteerdNee
Breedte103 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte39 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!