Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Cadiz Opbergkast

Germania Cadiz Opbergkast
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een wandkast die aan al je verwachten voldoet. De Wandkast Cadiz combineert hoogglans wit met mat wit en heeft een perfecte afwerking. De tussenstukken zijn voorzien van een metalen sierlijst wat de moderne look van deze wandkast versterkt.

De romp van deze wandkast is uitgevoerd in kwalitatief hout en mat wit afgewerkt. De Wandkast Cadiz is uitgerust met vier lades en drie deuren. De fronten zijn uitgevoerd in MDF hout en afgewerkt met een sterke hoogglans witte lak. Daarnaast zijn de deuren en lades voorzien van een soft-closing-systeem. Combineer de Wandkast Cadiz met de bijbehorende warm witte LED-verlichting en maakt je woonkamer compleet.

Bruto gewicht30 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout front
GemonteerdNee
Breedte148 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte134 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!