Germania Cadiz Spiegel

Germania Cadiz Spiegel
€ 149,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als je haar maar goed zit! Met deze grote spiegel van het meubelmerk Germania weet je zeker dat je nooit meer voor schut loopt. Die spiegel creëert daarnaast een ruimtelijk effect, ideaal voor in kleinere ruimtes zoals je hal. Deze langwerpige spiegel is jouw maatje als je naar buiten loopt.

Even snel je kleding checken voordat je klaar bent voor een nieuwe dag! De Spiegel Cadiz is netjes vormgegeven en voorzien van een ophangsysteem. Als extra heeft de Spiegel Cadiz een plankje zodat je een borstel kunt neerleggen, maar ook woonaccessoires kunt neerzetten. Deze langwerpige spiegel hoort bij de meubelserie Cadiz.

Bruto gewicht15 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalSpiegel, Kwalitatief geperst MDF hout met ABS randen
VerrijdbaarNee
Breedte117 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte60 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!