Germania Cadiz Wandplank Small

Germania Cadiz Wandplank Small
€ 89,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een wandplank brengt veel extra gezelligheid met je mee. Hang de wandplank boven je bank of TV meubel en geef je woonkamer meer persoonlijkheid. De Wandplank Cadiz Small is ontworpen door het bekende meubelmerk Germania en is uitgevoerd in hoogwaardige materialen.

Dankzij de witte afwerking is de Wandplank Cadiz Small met diverse stijlen en kleuren te combineren. De wandplank is uitgevoerd in kwalitatief hout en perfect afgewerkt in hoogglans wit en mat wit. De plank tegen de muur is hoogglans wit en de plank waar je woonaccessoires op kunt zetten is mat wit. Gebruik de wandplank om je woonaccessoires een centrale plek in je woonkamer te geven. Deze wandplank is ook verkrijgbaar in grotere formaat namelijk de Wandplank Cadiz Big.

Bruto gewicht9.3 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout
VerrijdbaarNee
Breedte125 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte24 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!