Germania Cadiz Halkast

Germania Cadiz Halkast
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ruim je hal binnen notime op met deze grote halkast van het meubelmerk Germania. De Halkast Cadiz biedt zoveel ruimte dat je al je jassen en tassen erin kwijt kunt. Want, niet is fijner dan thuis komen in een opgeruimd huis!

De Halkast Cadiz heeft een hoogglans witte deur en bovenkant, beide zijn gemaakt van MDF hout. De deur heeft een strak lijnenpatroon en is voorzien van een metalen knopje. Daarnaast heeft de halkast deurdempers. Het halmeubel is ingedeeld door middel van diverse in hoogte verstelbare planken en een uitschuifbare kledingroede. Deze hoogglans witte halkast hoort bij de meubelserie Cadiz.

Bruto gewicht44.5 kg.
KleurHoogglans Wit
MateriaalKwalitatief geperst hout met MDF houten voorpaneel en bovenblad, Metalen handgrepen, Metalen kledingroede, Deur demper
Breedte54 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte197 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!