It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Germania Cadiz Dressoir

Germania Cadiz Dressoir
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit witte dressoir is het perfecte meubel voor in een moderne woonkamer. Het Dressoir Cadiz behoort tot de nieuwste collectie van het meubelmerk Germania. Naast dressoir is dit meubel ook een vitrinekast en eventueel te combineren met warm witte LED-verlichting.

Het Dressoir Cadiz is uitgerust met vier lades en twee deuren die voorzien zijn van een soft-close-systeem. De romp van het dressoir is uitgevoerd in kwalitatief hout en mat wit uitgevoerd. De deuren en lades van het dressoir zijn uitgevoerd in MDF hout en hoogglans wit afgewerkt.

Bruto gewicht30 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout, MDF hout front
Breedte183 cm.
Diepte40 cm.
Hoogte80 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!