Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Cadiz Wandplank Big

Germania Cadiz Wandplank Big
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een witte wandplank die je woonkamer meer persoonlijkheid geeft. De Wandplank Cadiz Big is ontworpen door het meubelmerk Germania. De wandplank valt direct op en geeft je woonaccessoires een opvallende plek in je woonkamer.

Deze stijlvolle wandplank is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout en hoogglans wit en mat wit afgewerkt. Het deel dat je tegen de muur aan moest bevestigen is hoogglans wit en het deel om je woonaccessoires op neer te zetten is mat wit. Dankzij de witte afwerking kun je de Wandplank Cadiz Big combineren met diverse kleuren en stijlen. Door het brede formaat is de witte wandplank een echte blikvanger. De wandplank is ook mooi te combineren met de kleinere variant namelijk de Wandplank Cadiz Small.

Bruto gewicht15 kg.
KleurWit
MateriaalKwalitatief geperst hout
VerrijdbaarNee
Breedte205 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte24 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!