Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Bowie Kapstok

Germania Bowie Kapstok
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze mooie kapstok maakt je huis in één klap bijzonder. De kapstok is ontworpen door het bekende meubelmerk Germania. Tijdens de productie is er gebruik gemaakt van uitsluitend kwalitatieve materialen waardoor een lange levensduur is gegarandeerd.

De Kapstok Bowie is een multifunctioneel halmeubel. Het meubel biedt ruimte voor je jas, tas en schoenen. Daarnaast is de kapstok aan de voorkant voorzien van een grote spiegel. De gehele kapstok is mat afgewerkt. Het leuke aan deze kapstok is dat je hem in diverse kleuren kunt bestellen. Zo is de kapstok beschikbaar in antraciet, geel en groen.

Bruto gewicht45 kg.
MateriaalKwalitatief geperst hout, Spiegel
Breedte35 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte199 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!