Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Bitalo Werkkamerset

Germania Bitalo Werkkamerset webge
€ 479,00

of per maand vanaf € 10,49

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit stijlvolle hoekbureau is jouw werkplek compleet. Zowel qua opbergruimte, functionele werkruimte als een mooi design bureau voldoet het Hoekbureau Bitalo aan alle eisen. Maak van je werkruimte een gezellige plek met dit houten hoekbureau en ga elke dag met plezier aan het werk of je studie.

Niets is zo vervelend als een rommelige werkplek waar je afgeleid wordt en niet rustig kan werken. Het design Hoekbureau Bitalo is met veel persoonlijke zorg en aandacht ontworpen door het Duitse merk Germania en helpt jou tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Door de hoogwaardige materialen is het hoekbureau stevig en heeft hij een lange levensduur waardoor jij kunt vertrouwen op dit meubel.

Het design Hoekbureau Bitalo is volledig uitgevoerd in kwalitatief hout dat op een perfecte manier is afgewerkt. Deze mooie afwerking zorgt ervoor dat het houten hoekbureau lang mooi blijft en straalt in jouw interieur. Het design hoekbureau is verkrijgbaar in twee warme uitvoeringen die beide een aanwinst zijn voor jouw inrichting.

Wat het Hoekbureau Bitalo extra bijzonder maakt is het bijgeleverde ladeblok. Dit ladeblok is afgewerkt met hetzelfde hout als het hoekbureau zelf. Het totaalplaatje is hierdoor compleet en jouw werkplek voldoet met dit ladeblok aan jouw wensen en behoeften.

Extra afmeting informatie:

Grote Blad: 139, D68, H75 cm.
Hoek element: B50, D68, H75 cm.
Klein Bureaublad: B99, D50, H75 cm.
Ladeblok: B49, D40, H58 cm.

Bruto gewicht61 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, Metaal
Breedte189 cm.
Diepte68 cm.
Hoogte75 cm.
VerrijdbaarNee
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!