Germania Berlijn Hoekbureau

Germania Berlijn Hoekbureau
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit hoogwaardige hoekbureau heeft een praktische vorm en biedt veel opbergruimte. Hoekbureau Berlijn verhoogt jouw werkprestaties en is een blikvanger in jouw werkkamer, studeerkamer of kantoor.

Het bureau is ontworpen door het Duitse fabrikant en heeft een aantrekkelijk design. Jouw werktijden zullen nooit meer hetzelfde zijn met dit eigentijdse hoekbureau.

Omdat jouw werkplek stevig moet zijn is dit design hoekbureau uitgevoerd in kwalitatief geperst hout. Het front van de lades is uitgevoerd in MDF hout.

Door het hout en de extra ABS rand heb jij langer plezier van dit design hoekbureau. De drie lades zijn voorzien van een hoogglans witte afwerking waardoor dit design hoekbureau het stralende middelpunt is in jouw interieur.

De rest van het houten bureau is metallic wit afgewerkt met zwarte accenten wat voor een speelse uitstraling zorgt.

Hoekbureau Berlijn is voorzien van stijlvolle metalen pootjes en handgrepen. Door de handgrepen kun je de lades gemakkelijk open en dicht doen.

De drie ruime lades bieden genoeg opbergruimte voor kleinere bureau accessoires zoals je pennenbak, perforator of nietmachine. Naast het ladeblok is dit design hoekbureau ook voorzien van vier opbergvakken. De vakken worden gedeeld door middel van verstelbare planken waarmee jij zelf jouw design bureau kunt indelen.

De vakken zijn handig voor het overzichtelijk opbergen van mappen, boeken en tijdschriften. Door de praktische vorm heeft dit design hoekbureau verschillende functies.

Je kunt het witte bureau gebruiken in je woonkamer of studeerkamer om comfortabel te werken. Daarnaast kun je de hoekbureaus tegen elkaar aanzetten waardoor je een groot bureau voor meerdere personen creëert in bijvoorbeeld jouw kantoor.

Creeer op je kantoor een leuke werkplek om meer van deze bureau aan te schaffen voor een gezamenlijke werk omgeving.

Afmeting informatie:

Tafel: B145, D60, H75 cm. 
Ladeblok: B145, D60, H60 cm.

Bruto gewicht64 kg.
KleurWit/Zwart
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!