Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Azaro Schoenenkast

Germania Azaro Schoenenkast
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze stijlvolle schoenenkast van het merk Germania is praktisch en stijlvol. De schoenenkast biedt alle opbergmogelijkheden die je in je hal nodig hebt. Daarnaast neemt de Schoenenkast Azaro, dankzij het slanke design weinig ruimte in beslag. De schoenenkast is verkrijgbaar in de kleuren mat wit en sanremo eiken.

Wanneer de schoenenkast opendraait vind je vijf grote vakken voor je schoenen en een kleine vak voor je overige spullen. De voorkant van de Schoenenkast Azaro is voorzien van drie kapstokhaken en een grote passpiegel. De schoenenkast dient aan de muur gemonteerd te worden en is een ware aanvulling op je inrichting.

De poot heeft een lengte van +/- 8.5 cm.

Bruto gewicht27 kg.
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!