Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Allround Hal Combinatie

0 10 8.7 1 Germania Allround Hal Combinatie
Strak design, hoogglans wit. Goede kwaliteit, dit meubel is zn geld waard en is een echte eyecarcher in de hal. Germania Allround Hal Combinatie by , January 2, 2016
4.35/ 5stars
Strak design, hoogglans wit. Goede kwaliteit, dit meubel is zn geld waard en is een echte eyecarcher in de hal.
Germania Allround Hal Combinatie
€ 629,00

of per maand vanaf € 13,78

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Hal combinatie Allround is niet alleen mooi maar ook erg functioneel! Het is een alles-in-één oplossing voor je hal met een strakke vormgeving.

Twee klepvakken om je schoenen op te bergen, een lade, legplanken en een uitschuifbare garderobestang om je jassen op te hangen.

Kortom een enorme opbergruimte. Tevens is de schuifdeur van Allround afgewerkt met een passpiegel die je niet mag missen in je hal. In de schoenenkast kun je in totaal 8 paar schoenen kwijt.

Deze design hal combinatie heeft een 'made in Germany' kwaliteit. De fronten van het meubel zijn gemaakt van MDF hout afgewerkt. De kleppen en de lade is voorzien van soft-closing systeem. Achter de kleppen vind je dubbele rij metalen schoenhouders.

Berg je spullen in de gang netjes op in deze functionele halkast en haal de strakke uitstraling in je hal. Schoenenkast Allround is leverbaar in Hoogglans Wit kleur.

Bruto gewicht77 kg.
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal , Spiegel
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Klantbeoordelingen
1 beoordeling(en)
8.7
  • Jennifer Vijfhuizen 02-01-2016
    Strak design, hoogglans wit. Goede kwaliteit, dit meubel is zn geld waard en is een echte eyecarcher in de hal.
    Score: 8.7

1 Artikel(en)

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!