Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Allinn Hal Combinatie

Germania Allinn Hal Combinatie
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Hal combinatie Allinn is niet alleen mooi maar ook erg functioneel! Het is een allinn oplossing voor je hal met een strakke vormgeving zoals de naam het al zegt. Een kledingroede en haken om je jassen op te hangen, 2 planken om je spullen erop te zetten maken dit Halkast compleet.

Kortom een enorme opbergruimte. Tevens is de klepdeur van Allinn afgewerkt met een passpiegel die je niet mag missen in je hal. Verder beschik je over een kledingstang in de kast die je naar jezelf kunt trekken zodat je makkelijk je jassen kan ophangen.

Deze design hal combinatie heeft een 'made in Germany' kwaliteit. De front van het meubel is gemaakt van MDF hout. De klepdeur, haken en de kledingstang is gemaakt van gepoederd metaal wat de kast een unieke uitstraling geeft.

Berg je spullen in de gang netjes op in deze functionele halkast en haal de strakke uitstraling in je hal.

Bruto gewicht65 kg.
KleurWit/Hoogglans Wit
Montageklik hier voor de meubelmontagedienst
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Metaal , Veiligheidsglas
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!