Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Alameda Spiegel

Germania Alameda Spiegel
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een langwerpige spiegel past perfect in je slaapkamer of hal. Dankzij het smalle en hoge ontwerp kun je de spiegel gebruiken om de ideale outfit uit te zoeken. De Spiegel Alameda is ontworpen door het bekende merk Germania en behoort tot de Alameda Hal meubels.

Met deze hoge spiegel creëer je een ruimtelijk gevoel in iedere kamer van je huis. De spiegel is overal in je woning op te hangen dankzij een onzichtbaar ophangsysteem. Met deze spiegel maak je een ruimte af en gezellig. De spiegelglas is bevestigd op een witte plank wat zorgt voor de stevigheid.

Bruto gewicht10 kg.
KleurWit
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!