Germania Alameda Schoenenkast Sanremo

Germania Alameda Schoenenkast Sanremo
€ 899,00

of per maand vanaf € 19,69

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een schoenenkast in Sanremo Eiken kleur is toch een onmisbaar meubel in iedere hal. Deze grote schoenenkast van het merk Germania biedt genoeg ruimte voor alle schoenen van het hele gezin. Dankzij het praktische ontwerp kun je maar liefst 45 paar schoenen netjes wegzetten in de Schoenenkast Alameda Sanremo waardoor je hal altijd netjes en opgeruimd is.

De schoenenkast is voorzien van zes klepdeuren en twee lades. De deuren en lades zijn voorzien van deurdemper en self-closing waardoor de schoenenkast vriendelijk in gebruik is. De Schoenenkast Alameda is uitgevoerd in kwalitatief hout. De deuren en de bovenkant van de schoenenkast zijn voorzien van wit veiligheidsglas.

Bruto gewicht71.9 kg.
KleurSanremo Eiken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, Veiligheidsglas
GemonteerdNee
Breedte120 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte146 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!