Germania Alameda Halbank Sanremo

Germania Alameda Halbank Sanremo
€ 249,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Halbank Alameda in Sanremo Eiken kleur is een handig meubel wat in iedere hal past. Je kunt de halbank van het merk Germania niet alleen gebruik om even te zitten om je schoenen aan te trekken maar ook als schoenenkast. De halbank is voorzien van vier planken waardoor je 12 paar schoenenkast netjes kunt opbergen.

De Halbank Alameda Sanremo sluit middels een klepdeur. Om de kwaliteit te garanderen is de halbank volledig uitgevoerd in hout. De bovenkant is afgewerkt in sanremo eiken kleur. De klepdeur van de halbank zijn voorzien van wit veiligheidsglas wat voor een moderne look zorgt.

Bruto gewicht30 kg.
KleurSanremo Eiken
MateriaalKwalitatief Geperst Hout, Veiligheidsglas
GemonteerdNee
Breedte100 cm.
Diepte39 cm.
Hoogte48 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!