Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Frans Bijnen Meubelen Newport Woonkamerset

Frans Bijnen Meubelen Newport Woonkamerset
€ 4.339,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je landelijke woonkamer meubels geven een eerste indruk van jouw landelijke inrichting. Daarom is het belangrijk om je woonkamer stijlvol in te richten met dezelfde landelijke Newport serie meubels. Deze stijlvolle woonkamer combinatie is met persoonlijke zorg ontworpen door de fabrikant.

Met woonkamerset Newport kun jij je gasten in stijl ontvangen. Deze set bestaat in totaal uit 6 meubels welke hieronder omschreven zijn:

Boekenkast Newport: Je grote collectie boeken verdient een mooie en centrale plek in je interieur. Dankzij dezelandelijke boekenkast kun je niet alleen je boeken netjes opbergen maar creëer je ook een huiselijke sfeer in jouw interieur. De Boekenkast Newport is ontworpen door het merk Frans Bijnen Meubelen en heeft een onweerstaanbare uitstraling. 

De robuuste vormen en de sierlijke afwerking vallen meteen op bij deze landelijke boekenkast. Het ontwerp is functioneel en stijlvol waardoor de landelijke boekenkast een eyecatcher is in je interieur. Maak het leven voor jezelf een stukje gemakkelijker en richt je interieur compleet in met de landelijk witte Boekenkast Newport.

Dressoir Newport Small: Dankzij dit landelijk dressoir wordt jouw interieur een stuk huiselijker en aangenamer. HetDressoir Newport Small heeft een onweerstaanbare uitstraling waar je niet omheen kunt bij het betreden van je woonkamer. Door de combinatie van verschillende materialen en de robuuste vormgeving zal dit landelijke dressoir jouw interieur opfleuren.

Het Dressoir Newport Small is met veel persoonlijke zorg en aandacht ontworpen door het merk Frans Bijnen Meubelen. Dit vooraanstaande merk heeft het dressoir ontworpen om voor jou het leven een stukje leuker en gemakkelijker te maken. De perfecte afwerking, praktische opbergruimte en landelijke uitstraling geven dit witte dressoir iets extra's waardoor hij onmisbaar is in jouw woonkamer.

Eettafel Newport: Je landelijke eettafel is meestal het middelpunt in je interieur. Daarom moet je eettafel goed aansluiten bij de rest van je inrichting. Deze landelijke eettafel heeft een robuuste uitstraling en een neutrale afwerking waardoor hij iedere inrichting tot iets speciaals maakt.

De landelijke Eettafel Newport is ontworpen door het merk Frans Bijnen Meubelen. Dankzij de persoonlijke aandacht en de jarenlange ervaring die dit merk heeft is deze eettafel een meubelstuk waar je geen spijt van zult krijgen. De landelijke eettafel is uniek in zijn soort en zorgt voor een huiselijke sfeer in jouw interieur.

Salontafel Newport: Je salontafel is natuurlijk altijd het middelpunt in je woonkamer. Niet alleen als praktische aanvulling op je zithoek maar ook voor een huiselijke sfeer is deze landelijke salontafel onmisbaar. De salontafel Newport is een goed voorbeeld van een echt stukje gezelligheid in jouw huis. 

Om je woonkamer compleet in te richten is het belangrijk om je salontafel te machten met de rest van je interieur. Dankzij de neutrale uitstraling en de eigentijdse vormgeving is dat bij de Salontafel Newport geen probleem. Het merk Frans Bijnen Meubelen ontwierp de landelijke salontafel met veel enthousiaste en persoonlijke aandacht. Dit is goed terug te zien in het design en de mooie afwerking. Hierdoor zal deze landelijke salontafel altijd een blikvanger zijn in je interieur.

TV meubel Newport: Je TV moet natuurlijk het middelpunt zijn in je woonkamer of slaapkamer. Met dit stijlvolle TV meubel is dat geen probleem. Dankzij het slimme ontwerp en de mooie vormen trekt het TV meubel Newport alle aandacht. 

Het vooraanstaande merk Frans Bijnen Meubelen heeft dit landelijke TV meubel ontworpen om voor jou het leven een stukje leuker en gemakkelijker te maken. De jarenlange ervaring die het merk heeft in de meubelbranche is goed terug te zien in het ontwerp. Door de combinatie van verschillende materialen is dit landelijke TV meubel een eyecather in je woonkamer waar je niet omheen kunt.

Vitrinekast Newport Middle 2 deurs: Een geweldige vitrinekast die alle verwachtingen te boven gaat. De Vitrinekast Newport Middle heeft een onweerstaanbare uitstraling en biedt veel opbergruimte. Dankzij het slimme ontwerp en de perfecte afwerking is dit landelijke vitrinekast altijd een eyecatcher in je interieur.

De landelijke vitrinekast is ontworpen en geproduceerd door het vooraanstaande merk Frans Bijnen Meubelen. Dit merk heeft al haar ervaring gebruikt om voor jou een landelijke vitrinekast te realiseren waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Zo zal de Vitrinekast Newport Middle je nooit vervelen en altijd een blikvanger zijn in je interieur.

Afmeting BoekenkastB80, D40, H210 cm.
Afmeting DressoirB150, D50, H85 cm.
Afmeting salontafelB135, D75, H45 cm.
Afmeting TV meubelB180, D50, D50 cm.
Bruto gewicht388 kg.
KleurWit
MateriaalMDF Hout , Metaal , Veiligheidsglas
GemonteerdNee
Breedte0 cm.
Diepte0 cm.
Hoogte0 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!