Frans Bijnen Innsbruck Kapstok Outlet

Frans Bijnen Innsbruck Kapstok Outlet
€ 130,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Zoek je een functionele kapstok? Een kapstok waarmee je alle kanten op kunt, maar die toch weinig ruimte in beslag neemt? Dan is deze kapstok van het meubelmerk Frans Bijnen een perfect hal meubel. De Kapstok Innsbruck Outlet is volledig gemaakt van roestvrijstaal wat gelast is.

Het hal meubel heeft haken, een kledingroede voor kledinghangers en een hoedenplank. Hierdoor kun je heel veel jassen, tassen en hoeden kwijt op dit hal meubel. De kapstok dient aan de muur bevestigd te worden en is hierdoor vrij van de vloer. De Kapstok Innsbruck Outlet is een showroommodel welke geen schade heeft.

Bruto gewicht8 kg.
KleurZilver
Netto gewicht7 kg.
MateriaalRVS
Breedte80 cm.
Diepte30 cm.
Hoogte90 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!