Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Fauteuil Terra

Fauteuil Terra
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Voor zitcomfort en stijlvol design kiest u voor deze fauteuils uit de meubelserie van Signal Design. Geheid dat u complimenten zult krijgen van uw gasten voor het zitcomfort.

De rugleuning geeft deze fauteuil een opvallend touch. De stoelen zijn bekleed met kunstleer van superieur kwaliteit. De draaivoet is uitgevoerd in chroom.

Het gaat hier om de laatste 4 stuks welke opgesteld zijn en verder geen beschadigingen hebben. (2x Creme & 2x Zwart nog in voorraad)

Bruto gewicht10 kg.
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht9 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!