It's X-mas season! | 15% tot wel 50% kortingen

Fauteuil Prato

Fauteuil Prato
€ 169,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Bondy Living heeft deze stoel ontworpen en aan u de keus gelaten of u het als een fauteuil gebruikt of als een eetkamerstoel.

Prato stoelen zijn uitgevoerd in polypropyleen materiaal en afgewerkt met chromen draaivoet. U kunt hem niet alleen draaien maar ook in zithoogte verstellen tussen de 44 en 55 cm. De design fauteuil is gedetailleerd met lederlook kussen voor uw zitcomfort. De draaivoet is voorzien van vloerbescherming.

Prato fauteuils zijn verkrijgbaar in de kleurcombinatie Wit/Zwart en Zwart/Wit.

Bruto gewicht11 kg.
KleurAluminium
Netto gewicht10 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
Zithoogte44 - 55 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!