Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Een etagère staat voor gezelligheid. Etagères worden gebruikt om hapjes leuk te presenteren op een feestje of fruit neer te leggen in de keuken. Bekijk hier de collectie etagères van Trendymeubels.nl en bestel je zilveren of houten etagère direct online.

Menu

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Etagere

Een high tea, kinderfeestje of een tuinfeestje; de etagère hoort overal bij. Eigenlijk is een etagère gekoppeld aan gezelligheid, feest en samenzijn met vrienden en familie. Tijdens deze speciale gelegenheden wordt de etagère gebruikt om lekkere hapjes, cupcakes of andere etenswaar op een leuke manier te presenteren. Zo zijn er zelfs speciale cupcake etagères of tuin etagères. Heb je even geen reden om een feestje te geven? Dan kun je de etagère ook gezellig in de eetkamer neerzetten met heerlijk fruit of kleine groentes erop. De etagère behoort tot de woonaccessoires maar heeft dus naast een decoratieve functie ook nog een praktische functie! Geef je inrichting wat extra gezelligheid met een stijlvolle etagères.

Houten etagere

Net zoals alle woonkamer meubels is de etagère ook meegegaan met de tijd. Moest het vroegere allemaal strak en modern, tegenwoordig kunnen we houten meubels in een landelijke stijl ook steeds meer waarderen. Dat wil niet zeggen dat de moderne etagère niet meer in is. Juist omdat men tegenwoordig steeds meer woonstijlen combineert is de moderne etagère helemaal hot. Denk maar aan een robuust houten eettafel met een chromen etagère. Natuurlijk kun je het ook omdraaien door een landelijke houten etagère neer te zetten op een moderne hoogglans witte eettafel. De etagères fleuren eigenlijk iedere eettafel op!

Etagere kopen bij Trendymeubels.nl

Dat Trendymeubels.nl een grote collectie woonaccessoires heeft is al bekend. Maar, wij staan ook voor een goede service voor, tijdens en na je aankoop. Een etagère online kopen is daarom heel simpel. Kies de etagère die je raakt en bestel deze via de Trendymeubels.nl webshop. En kun je door het grote aanbod niet kiezen? Dan helpen wij je graag bij je keuze. Wij bezorgen je etagère vakkundig en snel bij je thuis zodat je direct kunt beginnen met decoreren. Natuurlijk is het ook leuk om je etagere te combineren met bijpassen vazen en schalen