Elmob Linos 6 TV meubel Outlet

Elmob Linos 6 TV meubel Outlet
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het TV meubel Linos 6 Outlet is een compact TV meubel dat zowel praktisch als een design stuk is. Het woonkamer meubel is bovendien in een hoek vormgegeven waardoor dit model ook in een hoek van je woonkamer past. Bij dit TV meubel zijn de klepdeur en de bovenplaat uitgevoerd in veiligheidsglas.

De zijkanten zijn mat zwart uitgevoerd en de twee witte delen hebben een hoogglans afwerking. De klepdeur laat bovendien de infraroodstralen van je afstandsbediening door. Het TV meubel Linos 6 Outlet is gemonteerd en heeft geen beschadigingen. Dit artikel wordt gemonteerd geleverd.

Extra afmeting informatie:

  • Breedte van de achterkant van de meubel is 75 cm.

Linos icon - Trendymeubels.nl

Bruto gewicht39 kg.
KleurHoogglans Zwart/Wit
Netto gewicht36 kg.
KantelenNee
MateriaalMDF Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht45 kg.
Schermformaat21 - 50 inch.
Breedte112 cm.
Diepte44 cm.
Hoogte51 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!