Elmob Large TV meubel Lux Outlet

Elmob Large TV meubel Lux Outlet
€ 649,00

of per maand vanaf € 14,21

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Maak van je TV het middelpunt in je woonkamer met het TV meubel Large Lux. Dit trendy TV meubel heeft een modern ontwerp en is op de markt gebracht door het meubelmerk Elmob. Zowel de klepdeur als de bovenkant zijn uitgerust met een glasplaat welke is gemaakt van veiligheidsglas. De glasplaat op de klepdeur heeft kleine gaatjes waardoor je je apparatuur door de deur heen kunt bedienen.

De zijkanten van het TV meubel Large Lux Outlet zijn mat zwart uitgevoerd. Verder is het TV meubel ingedeeld met diverse planken. Dit is een onbeschadigd showroommodel. Het TV meubel wordt gemonteerd geleverd.

Bruto gewicht62 kg.
KleurZwart
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht60 kg.
Schermformaat26 - 70 inch.
Breedte160 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte51 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!