Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Elmob Harmony Open TV meubel

Elmob Harmony Open TV meubel
€ 599,00

of per maand vanaf € 13,12

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Trendy, strak en breed. Dat is de uitstraling van Harmony Open TV meubel uit de collectie van Elmob. Dit stijlvol ontwerp biedt ruimte aan je audio apparatuur achter de schuifdeur. Omdat deze schuifdeur van veiligheidsglas gemaakt is, kan je je apparatuur op afstand bedienen terwijl de deur gesloten is. Zowel de linkerkant als rechterkant is voorzien van open ruimtes met elk een plank welke in hoogte verstelbaar zijn.

Dit design TV meubel is geschikt voor alle televisies t/m 70 inch. Het bovenblad heeft een draagvermogen van maximum 60 kg. wat betekent dat alle hedendaagse TV's zorgeloos erop geplaatst kunnen worden. De planken in de kast hebben elk een draagvermogen van 20 kg. Van Kwalitatief hout gemaakte TV meubel is voorzien van kabelmanagement waarmee je de losse kabels netjes weg kunt werken.


Specificaties:

  • Hoogte van de binnenruimte is 34 cm.
  • Diepte van de binnenruimte is 40 cm.
  • Breedte van de binnenmaten per vak is 76 cm.
  • Afmetingen van de planken achter de slide deur: B76, D40, H+/- 17 cm. en in hoogte verstelbare planken.
Bruto gewicht56 kg.
KleurZwart
KantelenNee
MateriaalKwalitatief Geperst Hout , MDF Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht60 kg.
Schermformaat32 - 70 inch.
Breedte160 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte54 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!