Elmob Arcadia 21 TV meubel Outlet

Elmob Arcadia 21 TV meubel Outlet
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met dit stijlvolle TV meubel zullen jouw TV avondjes nooit meer hetzelfde zijn. Het bekende meubelmerk Elmob heeft dit TV meubel ontworpen en functionaliteit op een leuke manier gecombineerd met design. Laat je ook verrassen door het TV meubel Arcadia 21 Outlet.

Het TV meubel Arcadia 21 is uitgevoerd in hoogglans wit. De bovenkant en push-to-open klepdeur zijn gemaakt van zwart veiligheidsglas en de sierlijke poot is gemaakt van verchroomd metaal. Dankzij het gebruik van speciaal materiaal kun je met je afstandsbediening door het glas heen je apparatuur bedienen. Dit TV meubel is een gemonteerd en onbeschadigd showroommodel.

Bruto gewicht49 kg.
KleurHoogglans Wit
Netto gewicht45 kg.
KantelenNee
MateriaalMDF Hout , Veiligheidsglas
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat22 - 52 inch.
Breedte120 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte47 cm.
VerrijdbaarNee
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!