Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Eetkamerstoel Metro

Eetkamerstoel Metro
€ 129,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Neem plaats aan de gezellige tafel op deze comfortabele en stijlvolle eetkamerstoelen van de meubelfabrikant Davidi Design. Deze stoelen zijn van beste kwaliteit en in een modern design ontworpen.

De eetkamerstoel Metro is uitgevoerd met een vlakke zitting die gedetailleerd is met een comfortabele knierol. De bekleding is van kunstleer van superieure kwaliteit. Het frappante rechthoekige onderstel is gemaakt van RVS en zorgen voor extra stevigheid en rust. 

Bruto gewicht8 kg.
Extra infoDavidi Design
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht7 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!