Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

DVD kast Jahnke SC-S 10

DVD kast Jahnke SC-S 10
€ 359,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze stijlvolle DVD kast SC-S 10 van Jahnke Moebel biedt je een enorme opbergplaats voor al je CD's en DVD's. Je kan hier maximaal 279 CD's of 105 DVD's in combinatie met 33 CD's in kwijt.

De geïntegreerde verlichting geeft dit ontwerp een klasse uitstraling. De walnoot kleur is gecombineerd met de elegantie van hoogglans zwart en glas

In de DVD kast zijn 5 houten planken te vinden welke in hoogte verstelbaar zijn naar eigen wens. Achter de glazen gedeelte zijn er 2 glazen planken gevestigd welke je ook in hoogte kunt verstellen. Jahnke SC-S 10 is uitgevoerd in Duits kwaliteit hout waarbij de zwarte gedeeltes op de deur afgewerkt zijn met een glazen toppaneel.

Bruto gewicht31 kg.
KleurWalnoot/Hoogglans Zwart
Garantie2 jaar garantie
Netto gewicht28 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee
Extra infoJahnke Meubel

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!