Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Dressoir Soncino

Dressoir Soncino
€ 199,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit speelse dressoir is een blikvanger in je woonkamer. Door het strakke ontwerp en de mooie afwerking kun je niet om dit heen dressoir heen. Richt je woonkamer compleet in met het Dressoir Soncino en kom elke dag met een goed gevoel thuis.

Het dressoir is voorzien van vijf deuren en twee lades in het midden. De lades schuiven soepel heen en weer dankzij de metalen ladegeleiders. Daarnaast zijn de deuren en lades van dit design dressoir voorzien van metalen handgrepen. De handgrepen zijn stijlvol vormgegeven en accentueren de strakke lijnen van het dressoir.

Door de combinatie van verschillende kleuren heeft het design dressoir een vrolijk aanzicht. De houten afwerking verspreid een warme sfeer in je woonkamer waardoor je inrichting gezellig en huiselijk is. Daarnaast kun je dit houten dressoir met iedere kleur of stijlvol combineren. Inrichting wordt leuk met het Dressoir Soncino.

Om jou te verzekeren van een kwalitatief meubel is het houten dressoir volledig uitgevoerd in hoogwaardig hout dat op een perfecte manier is afgewerkt. Het Dressoir Soncinos is geheel afgewerkt met sonoma eiken en de lades en twee deuren zijn afgewerkt met wenge. Zo heeft het houten dressoir een onweerstaanbare uitstraling en hij straalt hij van elegantie.

Het merk Interlink SAS heeft dankzij haar jarenlange ervaring oog voor detail. Daarom draagt dit houten dressoir van het merk ook het IFM design keurmerk. Een stukje hoogwaardig en functioneel design in jouw woonkamer. Je inrichting krijgt een gezellige sfeer met het design Dressoir Soncino van Interlink SAS.

Gebruik het sonoma eiken dressoir om je al spullen in op te bergen. Zo kun je altijd je spullen terugvinden en is je woonkamer netjes opgeruimd. Daarnaast kun je met dit houten dressoir alle kanten op als het gaat om de styling van je woonkamer. Combineer het Dressoir Soncino met gezellige woonaccessoires of een mooi schilderij en je woonkamer veranderd in een fijne plek waar iedereen zich direct thuis voelt.

Bruto gewicht32.3 kg.
KleurSonoma Eiken
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!