Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Dressoir Carvalhal

Dressoir Carvalhal
€ 699,00

of per maand vanaf € 15,31

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Carvalhal is een modern ontworpen wandmeubel met strak afgewerkte en ruime 3 lades en 2 deuren. Deze stijlvolle dressoir past perfect in uw modern ingericht woonkamer. Modern afgewerkte dressoir heeft toch een klassieke touch. De klassieke touch is te danken aan de exclusieve eikenkleur en de duidelijke houtstructuur.

Geef uw trendy woon-accessoires een stijlvolle plek thuis op deze design dressoir.

Dressoir Carvalhal behoort tot de Concrete oak serie van Trendymeubels.nl. In deze meubel-lijn vindt u ook de bijpassende salontafel, eettafel en TV meubel voor het compleet inrichten van uw woonkamer.

Bruto gewicht63 kg.
Netto gewicht57 kg.
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.
VerrijdbaarNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!