DQT Rotate Triple M TV muurbeugel Wit

DQT Rotate Triple M TV muurbeugel Wit
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Naar TV kijken vanuit meerdere hoeken in je huis? Dan is Rotate Triple M de TV muurbeugel waar je op zoek naar bent. Deze TV muurbeugel heeft drie draaipunten, waardoor je de televisie in elke hoek kunt draaien. Je kunt de muurbeugel 20˚ naar boven en naar beneden kantelen en 360 graden roteren. Deze TV muurbeugel is ook ideaal om in de hoek te monteren.

De Rotate Triple M muurbeugel is een universele muurbeugel met verschillende toepassingsmogelijkheden. Je kunt hiermee een LCD-, Plasma of LED-televisie tot en met 26 inch, van alle merken, aan de muur bevestigen. De kantelbare en draaibare TV muurbeugel kan eenvoudig gemonteerd worden. De minimale afstand vanaf de muur is 8 centimeter en je kunt deze naar voren trekken tot maximaal 47 centimeter.

rotate triple m - Trendymeubels.nl

Bruto gewicht12,5 kg.
KleurWit
Netto gewicht8.5 kg.
KantelenNee
MateriaalMetaal
Max LCD/LED gewicht20 kg.
Schermformaat10 - 26 inch. (VESA max. 75x100)
Breedte20 cm.
Diepte43 cm.
Hoogte10 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!