DQT Fixed TV muurbeugel Outlet

DQT Fixed TV muurbeugel Outlet
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wil je jouw TV netjes aan de muur ophangen? Dan is de TV muurbeugel Hercules Fixed Outlet een fijne woonaccessoires. Met dit model is je TV ophangen eenvoudig en kun je jouw TV ook nog verstellen. De TV muurbeugel is van het meubelmerk DQT en volledig gemaakt van metaal. Het metaal is wit afgewerkt.

Met de TV muurbeugel Fixed Out kun je jouw TV kantelen, 180 graden draden en uittrekken tot 53,5 cm., ideaal voor als je vanuit meerdere hoeken TV wilt kijken. Deze uittrekbare TV muurbeugel is helaas uit de collectie waardoor het showroommodel ia afgeprijsd.

Hercules Fixed XL - Trendymeubels.nl

Bruto gewicht14 kg.
KleurWit
Draaien180° mogelijk
Netto gewicht10 kg.
KantelenNee
MateriaalMetaal
Max LCD/LED gewicht50 kg.
Schermformaat26 - 63 inch. (VESA max. 400x400)
Breedte80 cm.
Diepte53.5 cm.
Hoogte40 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!