Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

DQT Aristo 100 TV muurbeugel

DQT Aristo 100 TV muurbeugel

€ 24,95

€ 14,95

incl. BTW

40% korting

Je voordeel is € 10,00

Niet meer leverbaar

Wil je je LCD, LED of Plasma TV strak ophangen aan de muur? Met deze vaste TV muurbeugel Aristo 100 Fixed Muurbeugel kun je dat op een eenvoudige manier doen. Deze dunne muurbeugel is voorzien van 'Slide and Go' systeem zodat je je televisie in één handomdraai van de muur afhaalt terwijl de beugel bevestigd is aan de muur.

De afstand tussen de muurbeugel en de muur is slechts 1 cmAristo 100 Fixed is uit de serie van de bekende fabrikant Casadoen is geschikt voor alle merken televisies en computer monitoren t/m 26 inch. 

Aristo 100 - Trendymeubels.nl

Bruto gewicht1 kg.
KleurZwart
Garantie5 jaar garantie
KantelenNee
MateriaalAluminium
Max LCD/LED gewicht25 kg.
Schermformaat10 - 26 inch. (VESA max. 50x100)
Breedte20 cm.
Diepte1 cm.
Hoogte10 cm.
VESAKlik hier om onze VESA maat Blog te lezen
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!