DQT Achilles 100 TV muurbeugel

DQT Achilles 100 TV muurbeugel
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met de Achilles 100 Flex Muurbeugel hang je je TV niet alleen strak aan de muur. Maar je kunt je LED, LCD of plasma TV ook naar voren kantelen zodat je prettiger ernaar kijkt. De universiele TV muurbeugel Archilles 100 uit de serie van Casado kun je eenvoudig monteren. Deze TV muurbeugel is voorzien van 'Slide and Go' systeem. Zo kun je je televisie in één handomdraai van de muur afhalen terwijl de muurbeugel bevestigd is aan de muur.

Deze TV muurbeugel is geschikt voor alle merken TV's tot 26 inch maar ook bijvoorbeeld voor de monitor van je pc. Je TV komt 3,5 cm. van de muur te hangen op deze muurbeugel.

Achilles 100 - Trendymeubels.nl

Bruto gewicht9 kg.
KleurZwart
KantelenNee
MateriaalAluminium
Max LCD/LED gewicht25 kg.
Schermformaat10 - 26 inch. (VESA max. 50x100)
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!