Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Design Vloerkleed Key West

Design Vloerkleed Key West
€ 74,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een design vloerkleed die jouw inrichting meer kleur en flair geeft. Het Vloerkleed Key West combineert felle kleuren met strakke lijnen waardoor jouw interieur een hele andere uitstraling krijgt. Naast het speelse design is dit hoogpolig vloerkleed ook erg zacht en comfortabel. Zo kun je altijd met een goed gevoel thuiskomen en rustig bijkomen van je drukke dag.

Het design Vloerkleed Key West kenmerkt zich door het kleurrijke design en de zachte structuur. De verscheidenheid aan kleuren maakt dit hoogpolig vloerkleed uniek in zijn soort. Je kunt het design vloerkleed dan ook met iedere smaak of stijl combineren. Het vloerkleed haalt de verschillende kleuren in je interieur bij elkaar waardoor je een rustgevende sfeer creëert.

Vooral de strak geweven structuur valt op bij dit kleurrijke vloerkleed. Door de zachte materialen is het Vloerkleed Key West erg comfortabel waardoor je met een gerust hart op blote voeten of je sokken kunt rondlopen. Tijdens koude dag kun je met het design vloerkleed binnen een huiselijk en warme gevoel creëren. Maar ook in de zomer versterkt dit kleurrijke vloerkleed je vrolijke humeur. Het hoogpolig vloerkleed is hierdoor een onmisbaar item in je interieur waar je dagelijks van kunt genieten.

Dankzij de vrolijke kleuren kun je dit tapijt met iedere smaak of stijl combineren. Vooral in je neutrale woonkamer komt dit design vloerkleed goed tot zijn recht. Daarnaast laat het Vloerkleed Key West je bestaande vloer goed tot zijn recht komen, Hierdoor hoef je geen ingrijpende veranderingen door te voeren wanneer je bent uitgekeken op je vloer of inrichting.

Door de verscheidenheid aan kleuren staat het Vloerkleed Key West perfect bij een neutrale vloer. Maar ook bij je hoogglans wit of houten meubels straalt dit vloerkleed van elegantie. Zowel in je bestaande als je nieuwe inrichting kun je met dit design vloerkleed alle kanten op. Daarnaast is het tapijt verkrijgbaar in drie maten waardoor je altijd een vloerkleed kunt uitkiezen die perfect in je inrichting past.

Het Vloerkleed Key West is hoogpolig en heeft een polhoogte van 30 mm. en een gewicht van 3600 gram per vierkante meter. Daarnaast ben je met dit vloerkleed verzekerd van een kwalitatief tapijt waar je jarenlang van kunt genieten. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken om je inrichting of je te ergeren aan je sfeerloze interieur. Dit hoogpolig tapijt creëert in iedere ruimte van je huis een warme en huiselijke sfeer waardoor je huis ook echt als thuis aanvoelt.

Natuurlijk kun je het Vloerkleed Key West goed gebruiken in je woonkamer of bij je zithoek. Maar ook in je eetkamer bij je eethoek of in je werkkamer bij je bureau is dit tapijt een uitkomst. Daarnaast kun je met dit tapijt altijd comfortabel opstaan in je slaapkamer of met een goed gevoel thuiskomen in je hal. Door de felle en trendy kleuren is dit tapijt ook ideaal te gebruiken in je kinderkamer. Door de hoogpolige structuur kan je kleine zich niet zo gauw bezeren. Maar ook om meer gezelligheid in de kinderkamer te creëren is het hoogpolig vloerkleed ideaal.

Naast de felle kleuren en de zachte materialen heeft het Vloerkleed Key West nog een unieke eigenschap. Het hoogpolig vloerkleed is namelijke zo geweven dat er een speels 3D effect ontstaat. De vierkanten blokken komen hierdoor goed naar voren waardoor het tapijt een eigentijdse uitstraling heeft.

Leverbare afmetingen:

  • 160 x 230 cm.
Bruto gewicht13 kg.
Extra infoBestel de bijbehorende antislip zodat je vloerkleed niet glijd op je vloer
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!