Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

Germania Alanzo Bartafel

Germania Alanzo Bartafel
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Altijd al op zoek geweest naar een koffiestation dat anders uitziet dan een reguliere koffiestation? Dan is de koffiestation Alanzo het juiste keus. Deze koffiestation kan zowel in een huis of in een kantoor omgeving gebruikt worden.

Koffiestation Alanzo is gemaakt van hoogwaardig hout en de fronten zijn gemaakt van MDF hout welke afgewerkt zijn in Lichtgrijs/Hoogglans Grijs basalt kleur. 

Het station beschikt over een lade welke uitgerust is met een besteklade, een koffierooster, ruimte voor koekjes en over twee compartimenten met ruimte voor servies.

Metalen handgrepen en een grote glazen plank van veiligheidsglas voor de koffiemachine ronden deze ontwerp helemaal af.

Bruto gewicht64 kg.
KleurHoogglans Grijs
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!